Felhasználási feltételek
Általános rendelkezések
A www.biokendermagolaj.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldalt) a All You Can Drink Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1093 Budapest, Közraktár utca 2/a. 1. em.7.; /23404670243/) (a továbbiakban: forgalmazó) üzemelteti. Vásárló lehet bárki, aki a jelen szerződési feltételeket elfogadja, azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Szerződő felek
A www.biokendermagolaj.hu webcímen történő megrendeléssel jelen szerződésben foglalt feltételekkel szerződés jön létre a forgalmazó és a megrendelést leadó személy, mint vásárló (továbbiakban vásárló) között. A vásárló a megrendelés jóváhagyásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen szerződésben foglaltakat.

Megrendelés
A megrendelés magyar nyelven történik. A megrendelésről a forgalmazó e-mailben a rendszer által automatikusan generált visszaigazolást küld. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosító számát. Utóbb erre az azonosító számra hivatkozva fordulhat a vásárló a forgalmazóhoz. Ez a visszaigazolás azonban még csak a vásárló megrendelésének megérkezését igazolja, és nem jelenti azt, hogy a termék kapható.

A vásárló a megrendelés jóváhagyásával elismeri, hogy jelen szerződési feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A vásárló köteles adatait a valóságnak megfelelően megadni. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő valamennyi kárért a vásárló felel. A nyilvánvalóan hamis vagy hibás regisztrációt a forgalmazó jogosult törölni.

A megrendelés leadását követően is lehetőség van a megrendelés tételes javítására, ilyen esetekben kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailben (info@kendermagolaj.com) vagy telefonon (06-1-409-13-90 vagy 06-20-954-66-96). 

Ha a megrendelt termékek közül valamely terméket a forgalmazó bármely okból nem tudja kiszállítani, ezek későbbi megküldésének költsége a forgalmazót terheli (futár vagy posta)

A megrendelés elkészítésének technikai lépései
A megrendelés leadását követően egy megerősítő e-mailt küldünk a vásárlás során megadott címre.
A megrendelést 3-5 munkanapos határidővel, munkanapokon 8 - 17 óráig, postai szállítással jutatjuk el vásárlóinkhoz.

Termékek és árak
Az árak forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az árak esetleges hibás feltüntetése, elírása esetén a forgalmazó jogosult azok kijavítására. Ha valamelyik termék vagy annak ára elírás vagy rossz információ alapján hibásan került feltüntetésre, a forgalmazó jogosult a megrendelést törölni, kivéve ha az eltérés elenyésző. A forgalmazó a megrendelés törléséről a vásárlót haladéktalanul értesíti.

Amennyiben a termék készlethiány miatt nem kapható, forgalmazó a vásárló írásos beleegyezésével törölheti a megrendelésből.

Ajánlások
Dr. Jace Callaway, University of Kuopio, Finland
Atópiás dermatitiszben (bőrgyulladás), illetve ekcémában szenvedő betegeket vizsgáltunk …
Dr. Andrew Weil, College of Medicine, Arizona, USA
Összetevőinek köszönhetően a kendermagolaj nagyon pozitív hatással lehet az Ön egészségi …
Felhasználási javaslat

A betegségek megelőzése és az immunrendszer megerősítése érdekében napi 2 evőkanál olaj szájon át történő fogyasztása javasolt. Ez fedezi a szervezet teljes napi szükségletét Omega3 és Omega6 esszenciális, telítetlen …

Részletek
Facebook
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - www.biokendermagolaj.hu