Fizetés
Fizetési módok
A termék ellenértékének megfizetése az alábbiak szerint történik: Házhozszállításkor a vásárló a postásnak köteles a vételárat készpénzben megfizetni a termék és a számla ellenében. A számla tartalmazza a postai szállítás költségét is. Kivételt képez ez alól, az - előzetesen írásban jelzett - átutalásos számla kiállítása esetén történő áruszállítás.


Az elállás joga
A vásárló a szerződéstől a termék átvételétől számított nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárló az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben vagy postai úton) köteles a forgalmazónak bejelenteni. A forgalmazó az elállás közlését és a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríti azt a vásárló által megadott bankszámlára történő átutalással. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.A vásárló a terméket a forgalmazó által meghatározott helyszínre köteles visszajuttatni.A forgalmazó csak akkor köteles a terméket visszavenni, ha a vásárló azt az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen szolgáltatja vissza. Amennyiben a vásárló a terméket kibontotta, már használta és nem tudja azt hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni a forgalmazónak, akkor a forgalmazó nem veszi vissza a terméket és nem fizeti vissza a termék árát.

Garancia, szavatosság
Forgalmazó kizárólag új, bontatlan csomagolású termékeket értékesít. A szavatossági idő terméktípustól függően változó, erről információt a csomagoláson találhat. A forgalmazó a terméket csak abban az esetben cseréli ki, illetve fizeti vissza az árát, amennyiben az bizonyítottan hibásan került kiszállításra.

Felelősség kizárása
Az Interneten keresztül történő vásárlás esetén feltételezhető, hogy a vásárló ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az előforduló hibákra. A forgalmazó nem felel az internetes hálózat esetleges műszaki hibáiból, a kommunikációs eszközök esetleges meghibásodásából, bármely szoftver vagy program meghibásodásából, esetleges technikai meghibásodásokból eredő károkért.

A forgalmazó semmilyen alapon nem felel semmilyen kárért, amely közvetlenül vagy közvetve a www.biokendermagolaj.hu weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

A forgalmazó fenntartja magának azt a jogot, hogy kizárólag előzetes fizetés esetén szolgálja ki, vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be jelen szerződésben foglalt feltételek vagy más módon kárt okoznak a forgalmazónak.

Egyéb rendelkezések
A forgalmazó jogosult jelen szerződés feltételeit bármikor egyoldalúan, indoklás és külön értesítés nélkül megváltoztatni, módosítani. Jogosult továbbá a termékek árát és a szállítási határidőket is megváltoztatni, módosítani. A változtatások a kendermagolaj.com webároldalon való közzététel időpontjától hatályosak. Adott megrendelésre a megrendeléskor érvényben lévő általános szerződési feltételeket kell alkalmazni. 

Figyelmeztetés a gyógynövények használatával kapcsolatban

A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása előtt feltétlenül kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, akik az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabottan tud tanácsot adni, az alkalmazható gyógynövény(ek) módjáról, időtartamáról, készítmények hatásairól, vagy a alkalmazott gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról!
Az alábbiakban leírtak szükségesek annak mérlegeléséhez, hogy a felhasználó valamely gyógynövényt biztonsággal alkalmazhat-e orvosi ellátást nem igénylő panaszaira.
Bármely összetevővel szemben tapasztalt egyéni túlérzékenység esetén a növény további felhasználása egészségre veszélyes, a jelentkező tünetekkel célszerű szakorvoshoz fordulni. Erős hatású szerek felhasználása gyógyászati célra csak orvosi előírás alapján és gyógyszerész által elkészített gyógyszerformában biztonságos.

Várandósság és súlyos megbetegedések esetén a gyógynövény-terápia alkalmazása előtt nagyon ajánlott a kezelőorvos vagy gyógyszerész szakvéleményének kikérése. Belső vérzések, cukorbetegség, gyomor- és nyombélfekély, magas vérnyomás, migrén, bélszűkület, epilepszia, asztma, lázzal járó akut megbetegedések, krónikus vesebetegség és szívműködési zavarok stb. kizárólag növényi eredetű gyógyhatású termékekkel történő kezelése életveszélyes lehet. Azonban a gyógynövényi részekből készült szerek orvosi felügyelettel, a klasszikus gyógyszeres terápia mellett kiválóan kiegészíthetik az előírt terápiát.

A gyógynövények felhasználásának meghatározott esetekben és állapotok mellett kisebb dózisban is lehetnek káros egészségügyi hatásai, ezért az alábbiakban leírtak alkalmazása, csak saját felelősségre történhet.

A lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Ajánlások
Dr. Andrew Weil, College of Medicine, Arizona, USA
Összetevőinek köszönhetően a kendermagolaj nagyon pozitív hatással lehet az Ön egészségi …
Dr. Jace Callaway, University of Kuopio, Finland
Atópiás dermatitiszben (bőrgyulladás), illetve ekcémában szenvedő betegeket vizsgáltunk …
Felhasználási javaslat

A betegségek megelőzése és az immunrendszer megerősítése érdekében napi 2 evőkanál olaj szájon át történő fogyasztása javasolt. Ez fedezi a szervezet teljes napi szükségletét Omega3 és Omega6 esszenciális, telítetlen …

Részletek
Facebook
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - www.biokendermagolaj.hu