Kézbesítés
Szállítás
Szállítási módok: postai úton
A forgalmazó a megrendelést 3-5 munkanapon belül tudja teljesíteni. Amennyiben ettől eltérő teljesítési időre van szükség, forgalmazó köteles a vásárlót telefonon, vagy e-mailben értesíteni A kézbesítés napközben 8 és 17 óra között várható.

A szállítás díja Magyarország területén, Budapestre és vidékre 

- postai utánvét esetén 1190 Ft
- Mol Postapont-ra történő szállítás esetén 1090 Ft
- "Postán maradó", kiválasztott postára történő szállítás esetén 990Ft
- előrefizetés esetén 890 FtA szállítás díja külföldre:

Aktuális, tájékoztató díjszabás a Magyar Posta hivatalos információ alapján:
http://www.posta.hu/csomag/csomag_kulfoldre/nemzetkozi_postacsomag

Kérjen egyedi ajánlatot az info@biokendermagolaj.hu e-mail címen.A vásárló köteles a küldeményt a kézbesítéskor, kiszállításkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény aláírásával nyugtázni. Ezt követően a forgalmazónak nem áll módjában a vásárló hiányosságra vonatkozó reklamációját elfogadni. Ha a csomag a kézbesítéskor sérült, akkor a vásárló köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárral és a küldeményt visszaküldeni. Ennek elmulasztása esetén vásárló a forgalmazó felé további követeléssel nem élhet. Amennyiben a küldemény postai úton érkezik, a posta értesítésére köteles azt a vásárló haladéktalanul átvenni. 

Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles a forgalmazó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.

Ajánlások
Dr. Andrew Weil, College of Medicine, Arizona, USA
Összetevőinek köszönhetően a kendermagolaj nagyon pozitív hatással lehet az Ön egészségi …
Dr. Jace Callaway, University of Kuopio, Finland
Atópiás dermatitiszben (bőrgyulladás), illetve ekcémában szenvedő betegeket vizsgáltunk …
Felhasználási javaslat

A betegségek megelőzése és az immunrendszer megerősítése érdekében napi 2 evőkanál olaj szájon át történő fogyasztása javasolt. Ez fedezi a szervezet teljes napi szükségletét Omega3 és Omega6 esszenciális, telítetlen …

Részletek
Facebook
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - www.biokendermagolaj.hu