Rólunk
Kedves Látogató!Örülünk hogy ránk talált! 

Cégünk alapítói célul tűzték ki a magyarországi fogyasztói szokások megváltoztatását. Sajnos a mindennapi reklámdömping rengeteg rossz beidegződést idézett elő napjaink tipikus vásárlóiban. Csak nagyon kevesen, hosszas keresgélés után jutnak alapvető,megbízható információhoz a boltokban található termékekkel különösen az élelmiszerekkel kapcsoltban.
 
Küldetésünknek tekintjük a Magyar fogyasztók megismertetését az egészséges táplálkozás alapjaival, a bio vagy organikus, gén módosítástól mentes élelmiszerek fogyasztásával.

Mint minden rendszer, szervezetünk is apró elemekből épül fel. Sejtjeink működésének hatékonysága, fizikai állapota, külső támadásokra, betegségekre adott válasza határozza meg egészségünket. Helyes táplálkozással, a szükséges, alapvető tápanyagok folyamatos biztosításával egy új, egészségesebb és tudatosabb élet lehetősége nyílik meg mindannyiunk előtt.

Mint ahogy már sokszor hallottunk róla, 2012 a változás éve. A spirituális,mentális értelmezésekről megoszlanak a vélemények, egy valami biztos, a dolgok folyamatosan változnak!

Szinte minden Magyar állampolgár, a világ összes népével együtt megtapasztalta, nem vagyunk sérthetetlenek! Gazdaságunk, kultúránk, politikai berendezkedésünk folyamatosan változik, egyre gyorsabban, egyre kiszámíthatatlanabbul. Mindnyájan szembesültünk eddig még soha vagy régen nem látott mértékű változásokkal, nehézségekkel, bizonytalansággal. Lelki és fizikai egyensúlyunk, egészségünk még a korábbiaknál is fontosabb a nehéz, feszültségekkel terhes időkben.

Ha mindenki kicsit több időt áldoz saját magára, egészségére, családjára, szeretteire és barátaira nagy változásoknak lehetünk szemtanúi! Szükség van éber, nyitott, tájékozott,egészséges és tudatos emberekre!

Kérjük hogy fogadja meg tanácsainkat, vásároljon tudatosan, átgondoltan. fogyassza termékünket, és töltsön időt honlapunk tanulmányozásával! Ismerje meg a kenderben, ebben a nagyszerű de méltatlan módon hanyagolt ősi növényünkben rejlő kihasználatlan lehetőségeket!

Ismerjen meg minket!


Üdvözlettel:


                                            A "biokendermagolaj.hu" Csapata 


Ajánlások
Dr. Andrew Weil, College of Medicine, Arizona, USA
Összetevőinek köszönhetően a kendermagolaj nagyon pozitív hatással lehet az Ön egészségi …
Dr. Jace Callaway, University of Kuopio, Finland
Atópiás dermatitiszben (bőrgyulladás), illetve ekcémában szenvedő betegeket vizsgáltunk …
Felhasználási javaslat

A betegségek megelőzése és az immunrendszer megerősítése érdekében napi 2 evőkanál olaj szájon át történő fogyasztása javasolt. Ez fedezi a szervezet teljes napi szükségletét Omega3 és Omega6 esszenciális, telítetlen …

Részletek
Facebook
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - www.biokendermagolaj.hu